210-5900785    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Αριθμός ΓΕΜΗ: 157810001000
fotoermineia-authaireton-ktismaton
fotoermineia-authaireton-ktismaton2

ΦΩΤΟΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ -  ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ - ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ 


Η εταιρεία μας, έχοντας πολυετή εμπειρία στην φωτοερμηνεία αεροφωτογραφιών (μέσω στερεοσκοπικής παρατήρησης αυτών) για όλες τις χρονικές περιόδους που είναι διαθέσιμες από τις αρμόδιες Υπηρεσίες (Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, Τοπογραφική Υπηρεσία Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ΕΚΧΑ) αναλαμβάνει (με ανταγωνιστικές και οικονομικές τιμές) εξ’ ολοκλήρου τη σύνταξη τεχνικής έκθεσης φωτοερμηνείας για την ύπαρξη ή όχι κτισμάτων (αυθαιρέτων).

Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη η φωτοερμηνεία για την τεκμηρίωση της ύπαρξης ενός κτίσματος και όχι η απλή ερμηνεία με χρήση μεγέθυνσης (μονοεικονική παρατήρηση), αφού με τον όρο "φωτοερμηνεία" εννοούμε την στερεοσκοπική παρατήρηση των στερεοζευγών αεροφωτογραφιών, η οποία γίνεται με επιτραπέζιο και κατοπτρικό στερεοσκόπιο. Χρησιμοποιώντας τα παραπάνω στερεοσκόπια γίνεται εφικτή η στερεοσκοπική παρατήρηση (εξετάζοντας δηλαδή και την τρίτη διάσταση – ύψος) όλων των αντικειμένων των Α/Φ, με αποτέλεσμα να έχουμε όσο το δυνατόν ξεκάθαρη εικόνα για το αντικείμενα ενδιαφέροντας (κτίσματα, κατασκευές κλπ). Η τρίτη διάσταση μας δίνει την δυνατότητα να καταλάβουμε (κυρίως στις παλαιότερες αεροφωτογραφίες) χωρίς αμφιβολία την ύπαρξη ή όχι κτισμάτων και να τεκμηριώσουμε με επιχειρήματα βάσει των στερεοσκοπικών ευρημάτων την ύπαρξη αυτών.

Επίσης σε αρκετές περιπτώσεις, ανάλογα την ποιότητα των αεροφωτογραφιών και την κλίμακα αυτών, είναι δυνατόν να γίνει με μικρή απόκλιση μέτρηση των διαστάσεων των κτισμάτων (άρα και εμβαδού), όπως επίσης και να γίνει έλεγχος ως προς την ύπαρξη ή όχι ορόφων - μέσα από τον συσχετισμό και την αξιολόγηση γειτονικών λοιπών στεροσκοπικών ευρημάτων.

Η εταιρεία μας παραδίδει τεχνική έκθεση φωτοερμηνείας, τεκμηριώνοντας την ύπαρξη του κτίσματος ή λοιπών αναζητούμενων στοιχείων και κατασκευών, με καταγραφή των στερεοσκοπικών ευρημάτων, ανάλυση αυτών και συσχετισμό με την υπάρχουσα κατάσταση (εξάγοντας και το τελικό συμπέρασμα), παραδίδοντας παράλληλα στον ενδιαφερόμενο και εκτύπωση αποσπασμάτων των Α/Φ - στη κατάλληλη κλίμακα με παρατηρήσεις επί αυτών, έτσι ώστε να δείχνονται τα στερεοσκοπικά ευρήματα τεκμηρίωσης και να γίνονται κατανοητές οι στερεοσκοπικές παρατηρήσεις.

Επικοινωνία

  • Ραιδεστού 7, Αιγάλεω 122 41
  • 210 5900785
  • 210 5310280
  • 210 5900386
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.