210-5900785    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Αριθμός ΓΕΜΗ: 157810001000

ΦΩΤΟΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΔΡΟΜΟΥ - ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ


Από τη πολυετή λειτουργία της εταιρείας μας, έχει διαπιστωθεί η ύπαρξη αντιδικιών μεταξύ πολιτών (κυρίως γειτόνων) ως προς το δικαίωμα διέλευσης από συγκεκριμένη θέση της ιδιοκτησίας κάποιου (εκ των δύο γειτόνων), αναζητώντας σε αυτή τη περίπτωση την ύπαρξη ή όχι δρόμου.

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι πολίτες, είτε θέλοντας να αποδείξουν την ύπαρξη του δρόμου είτε την ανυπαρξία αυτού, καταφεύγουν στην προμήθεια αεροφωτογραφιών με σκοπό την εξέταση αυτών και την απόδειξη του ζητούμενου. Σε πολλές όμως από αυτές τις περιπτώσεις τα αποτυπωμένα και διακριτά με γυμνό μάτι ή ακόμα και με μεγεθυντικό φακό στοιχεία επί των αεροφωτογραφιών, δεν είναι ικανά για την απόδειξη του ζητούμενου ή αποτελούν απλές ενδείξεις.

Μέσω της στερεοσκοπικής παρατήρησης των στερεοζευγών αεροφωτογραφιών που γίνεται με χρήση στερεοσκοπίου, τα οποιαδήποτε στοιχεία εντοπίζονται με πολύ μεγαλύτερη καθαρότητα και επιπλέον μέσω της εν λόγω εργασίας γίνεται η ανάλυση αυτών και η τεκμηρίωση της ύπαρξης ή της ανυπαρξίας αντίστοιχα δρόμου ή μονοπατιού.

fotoermineia-entopismou-dromou-monopatiou

Επικοινωνία

  • Ραιδεστού 7, Αιγάλεω 122 41
  • 210 5900785
  • 210 5310280
  • 210 5900386
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.