210-5900785    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Αριθμός ΓΕΜΗ: 157810001000

ecomind

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΕ


Η εταιρεία μας στο πλαίσιο της ενεργούς 20-ετούς δράσης της, στη διαχείριση περιβάλλοντος και δασικών θεμάτων, επιπλέον δραστηριοποιείται επιτυχώς και στον τομέα της Ανάπτυξης Έργων ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας). Έχοντας συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από τη σύνταξη των απαιτούμενων μελετών έως και την τελική αδειοδότηση του εκάστοτε έργου.

Το έμπειρο δυναμικό που στελεχώνει την ομάδα εργασίας μας, έχοντας πολυετή εμπειρία αναφορικά με μελέτες χωροθέτησης έργων, μελέτες δασικής οδοποιίας, μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων, μελέτες βλαστητικής αποκατάστασης, μελέτες αναδάσωσης κ.λ.π. παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση έργου, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να παρουσιάζει το ίδιο ή η θέση εγκατάστασής του.

Είμαστε δίπλα στον επενδυτή από την κατάθεση φακέλου για την λήψη Άδειας Παραγωγής, έως την απόκτηση της Άδειας Λειτουργίας και του πρωτοκόλλου εγκατάστασης, μέσω της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, της σύνταξης των απαραίτητων μελετών και της παρακολούθησης των έργων εβρισκόμενοι πάντα σε επαφή με κάθε εμπλεκόμενη υπηρεσία. Ακόμη παρακολουθώντας τις τεχνολογικές, νομοθετικές αλλά και περιβαλλοντικές εξελίξεις προβαίνουμε έγκαιρα, σε συνεργασία με τον φορέα του έργου, στη διενέργεια τυχόν τροποποιήσεων του σχεδιασμού αυτού, με στόχο να εξασφαλίζεται πάντα η βιωσιμότητα του και η βέλτιστη περιβαλλοντική προσαρμογή του.

Κατ’ αυτό τον τρόπο παρέχεται από το γραφείο μας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και συμβουλευτικής, με μείωση και ελαχιστοποίηση της εμπλοκής του επενδυτή στην αδειοδοτική διαδικασία, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ανελλιπή και έγκαιρη ενημέρωσή του για την πορεία του έργου του.

Επικοινωνία

  • Ραιδεστού 7, Αιγάλεω 122 41
  • 210 5900785
  • 210 5310280
  • 210 5900386
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.