210-5900785    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Αριθμός ΓΕΜΗ: 157810001000

ΦΩΤΟΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΟΡΙΩΝ


Μία από τις πολλές περιπτώσεις εξέτασης που ανατίθενται στο γραφείο μας, αφορά τον εντοπισμό ορίων εκτάσεων. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές περιπτώσεις αμφισβήτησης ορίων ιδιοκτησιών ή και καταπάτησης αυτών.

Σε αυτές τις περιπτώσεις κρίνεται αναγκαία η εξέταση αεροφωτογραφιών ώστε να εντοπιστούν τα όρια της αμφισβητούμενης σε κάθε περίπτωση ιδιοκτησίας. Βέβαια λόγω του είδους της οριοθέτησης της κάθε ιδιοκτησίας ή λόγω του ύψους λήψης των αεροφωτογραφιών δεν είναι πάντα εφικτός ο προσδιορισμός των συγκεκριμένων ορίων - τουλάχιστον με γυμνό μάτι ή απλά με ένα μεγεθυντικό φακό. Σαν παράδειγμα μπορούμε να αναφέρουμε τη δυσκολία εντοπισμού ορίων, όταν αυτά δημιουργούνται από απλό συρματόπλεγμα, το οποίο είναι αδύνατον να αποτυπωθεί επί των αεροφωτογραφιών και κατά συνέπεια να διακριθεί.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η ανάγκη διενέργειας φωτοερμηνείας κρίνεται απαραίτητη. Μέσω της στερεοσκοπικής παρατήρησης είναι εφικτός ο εντοπισμός στερεοσκοπικών ευρημάτων και μέσα από την ανάλυση αυτών σε συνδυασμό και με άλλες παραμέτρους να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός των οποιωνδήποτε ορίων, με την ανάλογη βέβαια τεκμηρίωση.

fotoermineia-entopismou-orion
fotoermineia-entopismou-orion2

Επικοινωνία

  • Ραιδεστού 7, Αιγάλεω 122 41
  • 210 5900785
  • 210 5310280
  • 210 5900386
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.